penktadienis, lapkričio 08, 2013

Photo shooting'as

Kuku. Išėjau gaminti lazanijos... ir baltos mišrainės. Jeeeetus, kaip užsimaniau (o) apsivalgyti. Taip sakant, savaitgalio pradžią pradedu maistingai. 


Taigis, pats laikas parodyti tuos vadinamus outfit'inius užkulisius - three... two... one... Action! 
Nus, i kaip jums vaizdelis (kikenu). Pasisakom, kaip gi kitaip.



Bolognese ir bechamel padažai užsilaukė. Bėgu. Laukite tęsinio.

Tęsinys...

Po vakarykštės vėlyvosios vakarienės (geriau nesakysiu kiek lazanijos gabalų suvalgiau, oh...), šiandien pajutau begalinį norą pasportuoti. Tiesiog nenumaldomai traukė prigulti ant kilimėlio ir padaryti vieną kitą pratimą. Gerai jau, prispažįstu - padariau cielus penkis savo mylimukus for hips, thighs and butt. Denise Austin taip įkvėpiančiai bendravo su manimi, kad liuosiai galėjau ir dar kokius du papildomus atsilenkimus ta proga išspausti :) Aš, kaip jau supratote, esu naminio pilateso propaguotoja - perpildyti madingi sporto klubai mane vargina su savo ryškiomis šviesomis, "įkvepiančiu" muzikiniu fonu ir kitais pribumbasais. 


Šaltinis: jotūbas

Likusią lazaniją inkišau giliai į šaldytuvą, kad negundytų ir išlėkiau pirkti persimonų. Jaučiu kokį pusvalandį Rimyje meditavau ties ledų prikimštais šaldikliais... Dėliojau "už" ir "prieš" pirkimą... "prieš" nugalėjo. Sunkiai, bet teko palikti "mūšio lauką" ir pasidūsaujant slinkti link vaisių krūvos. Eh, nu i kam aš tiek vakar tos lazanijos privalgiau, kaaaaam (?!!!)
Persimonų papirkau. Ir dar prigriebiau datulių bei riešutų, nes, sukant ratus prekybcentryje, prisiminiau vieną "must do" deserto receptą. Tokį sveikuolišką, be cukraus ir miltų. Saldumyno dislokacijos vieta Beatos Kepinių knygos puslapiuose. Pavadinau jį "Desertine dešra", nes originalus pavadinimas susirodė nuobodokas, o man taip norėjosi kažko įmantresnio.






Taigis, mums reikės:

200 g datulių be kauliukų (jei turite galimybę, tai rinkitės tas gražesnes, nesudribusiais ir nesulipusias)
200 g anakardžio riešutų (manau tiktų ir kitokie)
1 šaukštas medaus
1 - 2 šaukštai be kaupų kakavos (nesaldžios)

Datules užpilti karštu vandeniu ir palaikyti apie valandą ar ilgiau (man užteko valandos, tingėjau laukti). Kol datulės mirksta, pakepinti orkaitėje riešutus, atvėsinti ir rupiai sumalti. Datules nusunkti ir sublenderiuoti iki košės konsistencijos. Medų pakaitinti. Visus ingridientus sumaišyti, formuoti dešrą, apvynioti maistine plėvele ir kišti in šaldiklį. Šiek tiek pakentėti, kol gerai sustings. Tada jau pjaustyti riekutėmis ir mėgautis.

Va taip gyvenimą pasisaldiname ir dzin tas lapkritinis lietus už lango ir lazanija šaldytuve... 



3 komentarai:

  1. Anonimiškas13/11/13

    Puikiai. Gita, apsviesk, kokia programa naudojant galima kelias foto sujungt i viena. Aciu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. jetus, Gita, kokia jūs graži. Panaši į Katie Holmes, tik dar gražesnė.

    AtsakytiPanaikinti