trečiadienis, lapkričio 06, 2013

Reikalai

Oila moila, skaitytojai! Pasiilgot? Užsienis, girdėjau, net sriūbauja iš ilgesio, nosinių atsargas pribaiginėja. O mane, vat, prispaudė reikalai, onlaininis šopingas, Tatų kugelis, akcijinai persimonai ir gerberos (šypt).




Neseniai perskaičiau bais protingą (gal) straipsnį apie tai, kokias daržines sodines gėrybes pirkti šaltuoju laikotarpiu. Taip sakant, apsišvitinau. Dabar, kraudama in krepšį persimonus, jaučiuosi konfortiškiau, nes anie mat yr tie vaisiai, kurių sezonas pagaliau atėjo (ha). Aiktusau... ramia sąžine galiu kas vakarą "sukapoti" po tris morkvinius persimonus ir dar girtis, kad esu neatsilikusi nuo virtuvinių madų... Gi informuoju, kad ant bangos sezoninio maisto kultas (!) Ta proga, pats laikas pabanguoti ir pasipjaustyti po dar vieną beprotiškai panokusį vaisių.

Pareina klausimas - a kada nors esate bandę kepti persimoną? Aš tai neee, bet jau esu pribrendusi tam reikalui. Paduokit teisingą receptą į eterį (!) 

Dabar biški bus ne į temą - pančekos pareina in trasą. Uhuuuu. Vėl darom bangą... Čia priėjo Vaiks ir liepė nekelt cunamio. Ot stabdis. 

Megztukas - Massimo Dutti, sijonas - Jcrew factory, rankinė - Ma Poche Droite, pančekos - H&M, batėnai - All Saints







4 komentarai:

  1. Anonimiškas6/11/13

    Hmmm... Gal ir man reikia tokių kojinių. Kažkaip niekada savęs neįsivaizdavau taip apsirėdžiusios, bet gal reikia išbandyti...

    M.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai aiškiai, kad reikia. kaip gi kitaip sužinotumėm ar tinka :)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas7/11/13

    su šiom kojinėm kojos jau beveik ir per ilgos atrodo ( negi taip būna? :D ) gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. minis ir pailgintos kojinės lygu per ilgos kojos. va toks vizualinis efektas gavosi :D

      Panaikinti