antradienis, rugsėjo 03, 2013

Sijoninė filosofija


Gan dažnai susilaukiu priekaištų (!!!) dėl sijonų ignoravimo. Nu gi, žmogai mielieji, jei jūs taip mylite sijonus, tai ir nešiokite. Aš, pvz, juos tik mėgstu, o "meilę iki grabo lentos" prisiekiau kelnėms ir liksiu joms ištikima iki "kol kandys mus išskirs".


Bet štai, išaušo ta diena ant blog'o, kai sijonas insibrovė į "Derinukų" temą, taip sujaukdamas nusistovėjusią kelnėtą ramybę ir stabilumą... Gal ir nuskambės šiek tiek beprotiškai, bet mano turimi sijonai į žmones "išlenda" tik atšalusio sezono metu. Todėl labai tikėtina, kad rudeniop sijonuotų derinių pridygs kaip kokių musmėrių, tik spėkit rinkti, t.y. žiūrėti ir komentuoti. Taigis, nosis aukštyn, sijonų gerbėjos, iššaus ir jūsų valanda!

O dabar, šiek tiek apie pasimatymų tradicijas, kur solo partiją atlieka tiek moterų, tiek ir vyrų pamėgtas rūbas. Į pirmą pasimatymą einu su sijonu, į antrą - be*, o visi tolimesni kartai, jei tokie aplamai būna, skirti aprangai - "pagal aplinkybes". Jei įdėmiai įsižiūrėsite į nuotraukas, tai galbūt suprasite, kur aš neperseniausiai buvau.

*žodis "be" šiuo atveju reiškia, kad renkuosi kelnes, tad prašyčiau be jokių ten atbulinių minčių! :)


Megztukas - Mango, sijonas - noname, diržas - Massimo Dutti, aukštakulniai - Zara, delninė - Lindex

4 komentarai:

  1. Anonimiškas3/9/13

    Šio sijono gali ir nemėgti :D bus atleista už tai :p

    Cap

    P.S. Batelių dizainas labai gražus ir nematytas dar (reiks po parduotuves persilėkt)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas4/9/13

    Jau imu suprast, kodel Gitaaa sijonu "nemyletoja", gi bais graziu koju savininke, jauc uzknisa kai vyrai nuziurineja...;D

    Shievonnacka;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas11/9/13

    sita ir busiu praleidusi ten kitur kur rodomes :) .....geras derinys! tikrai!

    AtsakytiPanaikinti