antradienis, rugsėjo 03, 2013

Kitaip

Vasarai besibaigiant, lietuviški shopper'iai sulaukė porelės "stebuklų" - in Lietuvą parėjo kaladėlių* suaugusiems gamintojas Ikea ir (ne)brangios smūginės mados tiekėjas - H&M'as. Darom bangą! O geriau, cielas dvi.

Naujų mokslo metų pradžią nusprendėme pažymėti savaip - pasiIkėjinti, o t.y. - lengvu žingsneliu ir be "kamščių" prasinešti pro lt dizainerių sukurtus showroom'us, nučiupinėti visus kvadratus* ir stačiakampius*, įvertinti pasiūlą ir galbūt, prieinamas ir ne tik, kainas.
Prieš šturmuojant mėlynai geltoną krautuvę, užsukome aplankyti traškių baklažanų saldžiarūgščiame padaže, taip sakant pasistiprinti. Nes, matot, tikras naujienų vertintojas privalo būti atitinkamai pasiruošęs, kad jokie ten pašaliniai garsai (pilvo urzgimas) ir kvapai (Ikėjinės valgyklos) netrukdytų atsakingai atlikti numatytų uždavinių. 
Tai aiškiai, kad iš Ikėjinio turo grįžome ne tuščiomis - papirkom kvadratą ir dar šį bei tą nusižiūrėjome... Eh, tie shopper'iai, negali gi ramiai ir kultiūringai TIK pasivaikčioti... Ni sud'ba (ne lemta), turbūt :)

O kaip gi jūs sutikote Rugsėjo 1, kuri  per tą kalendorinį nesusipratimą patapo Rugsėjo 2 ? :)

*kaladėlės - moduliniai baldai
*kvadratai ir stačiakampiai - moduliniai baldai ir jų priedai








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą