pirmadienis, liepos 15, 2013

Pamąstymai apie gražiąją pusę

Labiausiai sau patinku iš kairės pusės. Rimtai, nejuokauju. Kad ir kaip pozityviai būčiau nusiteikusi dešinės atžvilgiu, nė velnio jokio grožio vis vien neįžvelgiu. Beje, tam pritaria ir Vaiks - kai fotografuoja, liepia nespoksoti tiesiai arba atsukti kairįjį žandą... galutinis rezultatas - "nukerpu" galvą ir visi būna laimingi, tiek fotografas, tiek ir modelis. Taigi, po kelių, nelabai sėkmingų, gražiosios savo pusės paieškų, įsivyravo tradicija - begalviai outfit'ai :) Ir kai atsivertus puslapį, išvysite ganėtinai gražią (aš optimistė!) foto be galvos, iš kart bus aišku - kalba suksis apie rūbus, batus, aksesuarus ir kitus "amžinuosius variklius".

Pirmadienis - diena, kai nesinorėjo labai derintis ir ryškintis, o ir apniukęs rytas puikiai atitiko mano bespalvę nuotaiką. Šiek tiek spalvos įnešė tik L'Erbolario Ibisco aromatas, nors ir nematomas, bet puikiai užuodžiamas. 

palaidinė - Massimo Dutti, džinsai - United Colors of Benetton, aukštakulniai - Bruno Premi, kvepalai - L'Erbolario Ibisco 

2 komentarai:

  1. labai keistai atrodo nuotraukos su nukirpta galva, sukelia diskomforto jausmą. O deriniai tokie išgryninti. Patinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkoju už pasisakymą! bandysiu paderinti (pagal aplinkybes) outfit'ą su "galva" :)

      Panaikinti