Kuku. Išėjau gaminti lazanijos... ir baltos mišrainės. Jeeeetus, kaip užsimaniau (o) apsivalgyti. Taip sakant, savaitgalio pradžią pradedu maistingai.
Taigis, pats laikas parodyti tuos vadinamus outfit'inius užkulisius - three... two... one... Action!
Nus, i kaip jums vaizdelis (kikenu). Pasisakom, kaip gi kitaip.
Bolognese ir bechamel padažai užsilaukė. Bėgu. Laukite tęsinio.
Tęsinys...
Po vakarykštės vėlyvosios vakarienės
(geriau nesakysiu kiek lazanijos gabalų suvalgiau, oh...), šiandien pajutau
begalinį norą pasportuoti. Tiesiog nenumaldomai traukė prigulti ant kilimėlio
ir padaryti vieną kitą pratimą. Gerai jau, prispažįstu - padariau cielus penkis
savo mylimukus for hips,
thighs and butt. Denise Austin taip įkvėpiančiai bendravo su manimi, kad
liuosiai galėjau ir dar kokius du papildomus atsilenkimus ta proga išspausti :)
Aš, kaip jau supratote, esu naminio pilateso propaguotoja - perpildyti madingi
sporto klubai mane vargina su savo ryškiomis šviesomis, "įkvepiančiu"
muzikiniu fonu ir kitais pribumbasais.
Šaltinis: jotūbas
Likusią lazaniją inkišau giliai į
šaldytuvą, kad negundytų ir išlėkiau pirkti persimonų. Jaučiu kokį pusvalandį
Rimyje meditavau ties ledų prikimštais šaldikliais... Dėliojau "už"
ir "prieš" pirkimą... "prieš" nugalėjo. Sunkiai, bet teko
palikti "mūšio lauką" ir pasidūsaujant slinkti link vaisių krūvos.
Eh, nu i kam aš tiek vakar tos lazanijos privalgiau, kaaaaam (?!!!)
Persimonų papirkau. Ir dar prigriebiau
datulių bei riešutų, nes, sukant ratus prekybcentryje, prisiminiau vieną
"must do" deserto receptą. Tokį sveikuolišką, be cukraus ir miltų. Saldumyno
dislokacijos vieta Beatos Kepinių
knygos puslapiuose. Pavadinau jį "Desertine dešra", nes originalus
pavadinimas susirodė nuobodokas, o man taip norėjosi kažko įmantresnio.
Taigis, mums reikės:
200 g datulių be kauliukų (jei turite
galimybę, tai rinkitės tas gražesnes, nesudribusiais ir nesulipusias)
200 g anakardžio riešutų (manau tiktų ir
kitokie)
1 šaukštas medaus
1 - 2 šaukštai be kaupų kakavos
(nesaldžios)
Datules užpilti karštu vandeniu ir
palaikyti apie valandą ar ilgiau (man užteko valandos, tingėjau laukti). Kol
datulės mirksta, pakepinti orkaitėje riešutus, atvėsinti ir rupiai sumalti.
Datules nusunkti ir sublenderiuoti iki košės konsistencijos. Medų pakaitinti.
Visus ingridientus sumaišyti, formuoti dešrą, apvynioti maistine plėvele ir
kišti in šaldiklį. Šiek tiek pakentėti, kol gerai sustings. Tada jau pjaustyti
riekutėmis ir mėgautis.
Va taip gyvenimą pasisaldiname
ir dzin tas lapkritinis lietus už lango ir lazanija šaldytuve...
Puikiai. Gita, apsviesk, kokia programa naudojant galima kelias foto sujungt i viena. Aciu.
AtsakytiPanaikintinaudoju Picasa
Panaikintijetus, Gita, kokia jūs graži. Panaši į Katie Holmes, tik dar gražesnė.
AtsakytiPanaikinti