Ojetus, per obalius negaliu prasibraut...Užderėjo mat. Tai aiškiai vėl - help me! Ką be obuolių pyrago dar būtų galima išmąstyt? Gal ką sūraus, su dešra ar sūriu (aš optimistė), o gal kokį marinatą įdomų užslėpusios turit?
Baisiai laukiu. Obaliai taip pat...
Aš obuolius džiovinu. Labai gerai net darban įsidėt kai užsinori KO NORS.
AtsakytiPanaikintiDar siūlau pasidaryti troškinį - naudojau vištieną, dariau ne vieną ir ne du kartus. http://neringosuzrasai.blogspot.com/2012/02/kalakutienos-troskinys.html
Taigi - skanaus.
oooo gerai, vieną gelbėtoją jau turiu :) dėkoju už pagalbą!
AtsakytiPanaikintiobalių džiovinimo klausimą paliksiu Tatoms, lai darbuojasi :D mėgstu ir aš juos pagriaužti.
o kaži,vietoj vištos ir kalakuto triušiena sueitų? (mąstau)
Aišku. Gita, eksperimentuoti ne tik su drabužiais reikia - virtuvėj tas menas lygiai taip pat praverčia. Pastebėta ir išbandyta tūkstančius kartų.
AtsakytiPanaikintigaminau troškinį su triušiu :) tai aiškiai dadėjau kūrybos...Vaiks nesuprato kame šaknys to gėrio ir pareikalavo pyrago. ot nu. bandysiu rytoj kepti savo pirmąjį tarte tatin'ą
AtsakytiPanaikinti