ketvirtadienis, liepos 11, 2013

Pradedam...

Taigis, blog'as sukurtas (ačiū vaikui, kad rūpinasi mamos laisvalaikiu :), pratestuotas ir įsisavintas, laikas būtų pradėti rašyti...

Iš pradžių, noriu šiek tiek įvesti tikslumo, kitaip - korekcijų:
  • blogeriai bus cieli du - aš (toliau - Gitaaa) ir mano prabangus sesius (toliau - Sesius). Galbūt kartais prisijungs ir vaikas (toliau - Vaiks), jei turės ką pasakyti liaudžiai :)
  • blogerių minia rašys belenkokiomis temomis - pradedant nuo aktualių outfit'ų, ką valgė, ką įdomaus pamatė, kodėl džiaugėsi/liūdėjo ir t.t., žodžiu, bus vystomos globalios (kikenu) temos.
  • jei vienas iš blogerių ilgai nerašo, tai nereiškia, kad jis emigravo iš šio prašmatnaus blog'o! labiau įtikėtina, kad jis tingi, neturi ką pasakyt, sezoninė depresija ar paprasčiausiai turi įdomesnių užsiėmimų, pvz., nosį krapšto :)
Uh, a jūs žinojot, kad ta pradžia tikrai ne pats lengviausias darbas, bet kaip Sesius sako: "nieko sudėtingo tai pradžiai rašyt nereik, daryk kaip ale Instagrams, bla bla bla ir inkelk gražią foto" :D Šiandien gražios foto nebus, bet ant rytojaus kažką galiu pažadėti.

Bučkis!
mūsų/jūsų Gitaaa

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą