antradienis, spalio 22, 2013

Pušynėlis

Minimalizmo mėgėjos, vienykimės! Anokia čia paslaptis, kad "mažiau yra daugiau". O perfrazuojant šį plačiai žinomą ir pripažintą teiginį, - nebūtina ant savęs susikrauti didžiosios dalies spintos turinio, kad pajustumėm street fashion'o dvelksmą. 

Retkarčiais, sakyčiau, - beveik privaloma, atlikti vieną kitą eksperimentą, jei nuotaika atitinkama. Tačiau, norint išgryninti geidžiamą rezultatą, vieno, dviejų ar kelių kartų nepakaks. Bet jei laisvo laiko turite į valias, prie puodų nieks nelaiko, pančekų prikritusios neskalbiate ir dulkių kasdien nesurbliuojate... Tai kodėl gi ne?
Aš, pvz, prisiskaitau prie tų tinginčiųjų, tad ir "žaidžiu" daugiausiai su keturiomis spalvomis, kitas nustūmusi į šalį. Derinu pagal formulę: pagrindas - pagrindinė spalva ir atitinkami akcentai. Būna (!), kad nesigauna ir su viena spalva, bet tai aij. Gi visada galima inkristi į džinsus ir apsimesti, kad šiandien penktadienis arba pasiteisinti mėnulio pilnatimi.

Nepatikrinau kalendoriaus, bet turiu įtarimų, kad šiandien ta, aukščiau minėta, pilnatis. Tos "pušinės" spalvos šį kart šiek tiek padauginau... gerai, kad, prieš išlekiant iš namų, spėjau ant kaklo burbulą pasikabinti. Dabar bent jau galiu apsimesti šventiniu Kėėėniu... Čia toks šūstras spygliuotis, jeigu ką :)

Suknelė - H&M, megztukas - Massimo Dutti, rankinė - Ma Poche Droite, ilgaauliai - Tommy Hilfiger, burbulas - Jcrew

2 komentarai:

  1. Anonimiškas22/10/13

    Oh, Gitaa, very naiiiiis :) bet to inkaro burbule galetu ir nebut :) smulkmena

    Nesusilaikiusi dama Shievonne

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nesusipratėlė :D gi jūra, pušynas, valtis, Inkaras, dar kažkur ir Žilvinas turėtų blaškytis. nu, viskas gi netilpo :D

      Panaikinti