pirmadienis, rugsėjo 23, 2013

Apie Nieką

Helau pyplz! Ar nesušalot ant lt? Ant kitur musėt karšta... reikia biški papavydėt, kad aniems nebūtų taip džiaugsminga. Kartais juk labai sveika padžiūgauti, kai debesai ir vėjai užplaukia ir ant užsieniaus :)


Šį kart post'as bus iš serijos apie Bilenką, o t.y. žinoma apie Nieką. Tas niekas - bezobraznas oras, metų pirkinys ir sejoninis papildymas.

Man karts nuo karto užplaukia atlikti "humaninį" reidą. Turiu porą viečikių, kurios niekada nenuvilia ir iš kurių sugrįžtu sėkmingai išleidusi kelis pinigus. Turėkit omeny, kad tiek keli pinigai ir yra tik keli, o ne kažkokia tais perkeltine prasme baisiai daug. Tai apie ką aš čia?? Aij, jooo, apie metų pirkinį - odines, oooooodines kelnes! Ojetusmaryte, kai jas pamačiau, supratau, kad reikia įsižnybti. Kelis kartus pageidautina. Tiek naktų nemiegota, svajota, bujota, o čia še tau...ir yyyr. Negalėjau nečiupti. Tad ristele pasileidau link kasos, sukrapčiau kelis pinigus (bankrotas, ne kitaip) ir saugiai nutupdžiau "lobį" ten, kur jam priklauso būti  - in savo talpią, tokiems reikalams visada pritaikytą rankinę. Ainu trumpam in spintą. Patikrinsiu ar nesusisapnavo tas pirkinys :)

O kad mažai nepasirodytų, aplaksčiau dar kelias, šį kart nelabai humaniškas, krautuves ir papildžiau varganą sejonų kolekciją dviem, mano manymu, vertais dėmesio egzemplioriais... Eh, čia kaltas rudenius, aš nipričiom! Tokie orai mane visada... visada išprovokuoja spontaniškiems pirkiniams. Vo taip va. Bet tai, aij, gi sutaupiau papirkusi siaubingai "brangias" kelnes. Aniaaa? 

Vaizdinės priemonės bus pateiktos artimiausiu metu. Turbūt ryt, jei įkvėpimas neapleis :)
O kaip jūs gelbėjatės nuo nesamoningai apšalusio rugsėjo oro?

Tęsinys...

Akėj. Būkim biedni, bet teisingi - maniškis išmanusis su nelabai išmania kamera nemyli juodos spalvos. Ką daryyyt?? Čia buvo retorinis klausimas jeigu ką. Taigis, jei kurį laiką derinių nebus, tai reiškia, kad vaikštau "pajuodusi" ir nė nebandau įamžinti savo "šedevrų". Tai va, galit paliūdėti arba padžiūgauti. Čia kaip kam labiau prie dūšios.
Atmetus visus pasigraudenimus, rodausi, ką pavyko išgauti. Realioms spalvoms įsivaizduoti, būkit malonios, pasitelkite fantaziją. O aš, iš savo subjektyvios pusės, bandau šiek tiek užvesti ant teisingo kelio: sijonas trikotažinis juodų juodžiausias, megztukas pakankamai ryškios juodos spalvos (gerai aš čia juodą pavadinau "ryškia" spalva), neapsibumbulavęs ir nenuskalbtas! :) batėnai švarūs ir neapdaužyti - čia tipo tokia dizaineriška mintis pagaminti su ale padėvėjimo žymėmis (labai kikenu). Pėdkelnės dryžuotos.

Tai tiek žinių iš mano aptemusios parapijos.
p.s. kelnių teks dar palūkėti, reikia šiek tiek pasiaurinti. Na negi jūs turėjote vilčių, kad man taip nuskilo, kad iš kart galėjau šokti į jas ir prasieiti gedo podiumu? Optimistės, ne kitaip :)

Megztukas - Zara, sijonas - Mango, batėnai - All Saints, pėdkelnės - nipomiento :) dar buvo trumpas palčiukas ir žinoma rankinė

Tai ką, nelaukėt tolimesnių shopper'io vojažų? :) Tęsinys...

Rodausi su Odinėmis kelnėmis. Jei kartais buvo besitikinčių išvysti ant manęs ale lateksinę aptežkę, turiu jus nuvilti. Nieko panašaus. Bizūnėlio irgi nebus (nevalingas pakikenimas).
Kelnės gan grubios, biški baikeriškos, ne pirštinės minkštumo odos, bet manau, kad kaip nors susidraugausiu ir joms neteks dūlėti spintos pakampėj.
Dėmesio! Čia anei joks ten derinys, paprasčiausiai užsitempiau kelnes prie šiandien vilkėtų marškinių. O jei vaizdas nepatinka, kaltinkit Vaiką. Kodėl Vaiką? Tai čia šiaip, nes šalia makaluojasi ir visaip kaip peikia mano humaniškas kelnes... Ainu pastatyti ją į kampą. Lai paklūpo ant kruopų, tada gal susipras, kaip "teisingai" komentuoti Motinos pirkinius :)




Tęsinys apie Nieką. Vėl...

Šiandien turbūt buvo mano diena - aplankiau (neplanuotai) humanišką pardę. Irgi vėl. Ir vos neapsivožiau pamačiusi šitą sijoną...oooOOOooo darau bangą. Bcbgmaxazria sejons, nuliovas, be jokių dėvėjimo žymių. Ainu kokį rožančių sukalbėti. Du kartus.
Žinau, žinau... ant parketo ans neįspūdingas, bet tai kas pažįsta bandeau skirt'us, pagaus kampą ir įžvelgs potencialą :) O aš pažadu ryt pademonstruoti miniakinį derinį.


Tęsiu pažadus...

Jei kartais sijono vaizdas nepatinka, spoksom į kojas. O jei ir kojos nepatinka, tai jau soriuks, - esate išlepintos vaizdų ir jums reikia atjungti internetą (labai juokiuosi).

Megztukas - Lindex, sijonas - noname (BCBG Max Azria), pėdkelnės - Incanto, batėnai - All saints, auskarai - Pilgrim 

eij eij, pyplz, spoksot aišku sveika, bet tais ir komentuoti nepamirškite! Nes iš kur man žinot, kad nugrybavau į mišką, o ne į lankas?? Dėkoju iš anksto :)
p.s. be abejo, esu bais dėkinga aktyviosioms mano (vardų neminėsiu, o tais dar užries nosis). Ainu kepti bulkučių, nes kol šildymas dar neįjungtas, vienintelė paguoda - orkaitė arba "gyvatukas"... Apsikabinkite vietinį radijatorių (vyrą, liubovniką, katiną ir etc), liaudies išmintis sako, - padeda!

Tęsinys...

Dar vienas snogšybatielnas (vertimas - iš kojų verčiantis) derinys iš tos pačios serijos. Manau, smarkių pristatymų čia jau nebereikia ir taip viskas aišku - aptemptukai.

Megztinis - Massimo Dutti, kelnės - noname, batėnai - All Saints, aksesuaras - Pilgrim



18 komentarų:

  1. Anonimiškas24/9/13

    Vaizdines medziagos plyzz :D

    Shievonnka;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas24/9/13

    Ne, nu negalima taip žmonių erzinti.... Naktį turbūt sapnuosiu db Jūsų kelnes :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas24/9/13

    Ačiū bent už sijoną :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai jau visad prašom :) bus tų kelnių, nėra jau jos tokios super wau wau, bet kai už kelis lt, tai manau, kad sueis :D

      Panaikinti
    2. Perfect26/9/13

      O ką, visai gražu ir visai gerai. Ir jei dar ,,už kelis litus"...........
      Man patinka toks kietas stilius.

      Panaikinti
    3. manau visai neprošal kartais pakaitalioti stiliuką - iš minkšto ir pukuoto į grubesnį :) bandysiu pasiderinti

      Panaikinti
  4. Nepatika muny tuos uodines kelnes. Negraže krent unt jumi. Lateksines būtų laba gereu ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dar nepribrendau lateksui :D ir ačiū už nuomonę!

      Panaikinti
  5. Anonimiškas30/9/13

    Labai uzskaitau kelnes, zymiai idomesnis vaizdas, nei iprasta aptezke, ir ilgis, apacia geri. O del minkstumo - apdorociau odos balzamu, oda tokia paslankesne iskart tampa, ir jis greit susigeria. As toki turiu, bekvapis ir skalsus:
    http://www.wilsonsleather.com/product/index.jsp?productId=1834945&cp=2446812.1835416&parentPage=family

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ooo geras, reikia pirkti ir minkštinti :) dėkui už nuorodą ir pliusą kelnėms :)

      Panaikinti
  6. Anonimiškas30/9/13

    Tu afigiena :) Atrodai afigiengai :) Tik ta palaidinė nelabai prie kelnių :)

    Cap.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Perfect1/10/13

    Gita, esi chameleonė. Man labai patinka, kai vieną dieną mūvi tas rokerio kelnes, kitą - demonstruoji gražias kojas. Toks stilius man ir pačiai labai prie dūšios.
    Paskutinis derinys tikrai mielas. Ypač man čia tinkamai priderinta pėdkelnių spalva. Ir ta atsvara tam lašininiam megztiniui - trumpas sijonėlis. Žo, GERAI!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonimiškas2/10/13

    Grazu grazu grazu :)

    (tik neatjunk man interneto :D )

    AtsakytiPanaikinti
  9. Anonimiškas2/10/13

    Tobula.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Anonimiškas2/10/13

    jau komentavau, bet gi nagi nu labaiii nais derinys ;)

    Pagarbiai,

    Shievonnacka

    AtsakytiPanaikinti
  11. ponios! ir galbūt ponai :D sakau "Ačiūūūū", kad nepatingėjote garsiai išreikšti savo pamąstymų.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Anonimiškas12/10/13

    Dieve mano, tos aptemptos odinės kelnės tikrai is SH??? Bent pasakyk, kad labai daug kainavo ir kad jas reikėjo, siaurint/ilgint/minkštint/žodžiu visas persiūt...Mirštu iš pavydo!

    Ž.

    AtsakytiPanaikinti