trečiadienis, rugpjūčio 21, 2013

Résumé

Olala, skaitytojai! Taigis grįžau. Liūdi šeima ir draugai.

Siūlau "paliūdėti" kartu insipylus vyno taurę vieną kitą. Ir dar, kad būtų absoliutus pasigraudenimas - a žinojot? Vasara irgi ant pabaigos... Nu va ča tai totalinis liūdesys... Bet tai, aij, žiūrim ką turim, t.y. kų aš nuveikiau ant Londonės bežioplinėdama.
  • Nesulaukus Lietuvoje Grand atidarymo, praradau Ikea'jinę nekaltybę kažkuriam tais Londonės rajone. Du kartus! Nus, būna ir taip :) Apžvelgiau showroom'us, padrybsojau ant beveik visų sofkių, paklaidžiojau ratais kvadratais ir, be abejo, užkandau švediško stiliaus valgykloje priadaptuotoje UK piliečių skoniui. Kažin kokį meniu Ikea ištaisė lietuviams? Cepelinai ir kugelis bus?






  • Bandėm atrasti išgirtuosius boot car seilus...Grybs, tai aiškiai neatradom. Bet tais užtaikėm ant įdomios atrakcijos - foresting'o. Pas mus, pvz, žmogai miškuose grybauja, uogauja ir t.t. ir panašiai, o vat pas anglus - miškauja arba miškinėja (čia kaip kam maloniau skamba, rinkitės). Tipo, čia pas anuos toks laisvalaikio leidimo prikolas - pasiblaškyti elegantiškai miške su šeima, draugais, šuniais, katinais. Pasirodo, yra net gi spešl apranga tam sukurta, skirta ale turtingesniam pasluoksniui  - Barbour'inis brendas. A tu matai, ko tik neprigalvoja. Geriau jau aitų uogaut :)






  • Pakeliui į kažkur, pafilmavau Tatos mylimiausią Ferry (jis anuos bais myli ir dažnai prisimena).

  • Aplankiau cielus tris! muziejus. Nu gerai jau, gal trijų ir nebuvo, nes į British Museum tik ant greičio inlėkiau tuliko susirast. Bet tais kol radau, reikėjo praeit kelias ekspozicijas, tai jaučiuosi kaip ir pasibuvusi pakankamai, kad užsidėt pliusą. Beje, šis muziejus mano pats mėgiamiausias. Rimc. Ir tikrai ne vien dėl patogaus wc :) Antrasis lankytas muziejus - The Wallace Collection. Mažulis, gražulis, visas toks francūzisko stiliuko su prašmatniais baldais ir milijonu prižiūrėtojų ant kiekvieno kampo - mažu kas nukosės kokią Wallacų prašmatnybę. Muziejus turi tokią labai british style kavinukę vidiniame kiemelyje, tirštai britiškų pencinykų nusėstą... Gal, sakau, suvažiavo ant kokios tais five o'clock arbatos gėrimo ceremonijos? Na ir trečias "must see" muziejus - Tate Modern. Turbūt mano nuotaika buvo ne moderni ir ne teitiška, tai gavos taip, kaip gavos - įėjau, pamačiau ir išėjau. Užtrukau gal 20 min. Gal man pradėt raudonuot?? Beržynėlį prie Tate tai užskaitau :)
British Museum pakeliui į wc :)






Tate Modern beržyniukas
  • Vakarais, jei dar atrasdavau jėgų po šopingo ir muziejinimosi maratono, aidavom pasbastyti po apylinkes. Tata, žiūrėk vėl, kokį tau filmikę susukau Londonės dock'uose. Bet tai kokia aš gera dukra, aneeee :)




  • Apturėjau dar kelis atradimus - scones (angliškos pusrytinės bulkutės), convers'ai ir Tom Ford Black Orchid (banguoju). 




  • Apie pirkinius, parduotuves, high ir low street'us nepasakosiu. Taigis, nieko ten įdomaus ir naujo, šis bei tas, rezultatas - bagažo viršvoris...Ale gerai, kad ryanair'as šį kart tingėjo sverti maniškį čemodaną (patyliukais kikenu). 

6 komentarai:

  1. Anonimiškas22/8/13

    Smagiai tu čia pasilakstei :)

    Cap

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas22/8/13

      P.S. Bet jau maistelis (ikejinis), tai siaubingai atrodo...

      Panaikinti
    2. siaubs, tai ne tas žodis :D apsivožti galima tokio pavalgius. bet tais kadangi buvau alkana kaip penki šunys, tai reikėjo išbandyt...
      Cap'ai a buvai mūsiškėj Ikėjoj?? aš vis dar neprisiruošiu aplankyt :)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas22/8/13

    Ne, nebuvau, laukiu kol visi anšlagai baigsis. Nusižiūrėjau vieną dalykėlį :) O dėl maistelio, tai specialiai užsuksiu pažiūrėt :D gal gardesniais patiekalais lepins :D
    Cap

    AtsakytiPanaikinti
  3. tai aš ir palauksiu, kol audra stiklinėje nurims :D reiks gal parašyti reviews'ą, kaip aš drybsojau ant LT Ikėjos sofkių :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai dziaugiuosi atradusi Jusu blog'a, su nekantrumu lauksiu nauju irasu :)

    AtsakytiPanaikinti